Bouwkavelkaart_edit.jpg

Bouwkavel - fase 2B

Wijchen - Huurlingsedam 2

 • Bouwkavelkaart_edit.jpg
 • Vogelvlucht_kavels.jpg
 • Kavel_100.jpg
 • kavel 100
 • foto_bouwkavels.jpg
 • Ref_kavels01.jpg
 • Ref_kavels02.jpg
 • Afbeelding_bouwkavels.jpg
 • OPTIO_20170712_TKO_Voor_Trendy_LR.jpg
 • SHOUT_20161207_Living_Cam01c_HR_crop.jpg

Woning in detail

Creëer jouw ideale huis

Download het kavelpaspoort

Opzet vrijstaande woningen
Het hoofdvolume van de vrijstaande woningen wordt uitgevoerd in 1 of 2 bouwlagen met een kap. De kapvorm is eenvoudig van vorm en heeft een duidelijke richting. Een tonvormig dak behoort ook tot de mogelijkheden. Het dakrichting kan zowel haaks als parallel aan de voorzijde van de kavel geplaatst worden. Ook de bijgebouwen (schuur, garage, aanbouwen en uitbreidingen) moeten zijn voorzien van een hellend dak.

Architectuur en materialisering
De architectuurvorm is vrij. De vrijstaande woningen kunnen in een moderne, klassieke of bijv. jaren dertig stijl worden ontworpen, mits het wel karaktervol is vormgegeven. De architectuurstijl moet overtuigen. Zowel qua planopzet als door een zorgvuldige, ambachtelijk gemaakte detaillering. Een bijzondere aandacht moet worden besteed aan een paar items, die voor de gehele wijk gelden:

a. het bij voorkeur toepassen van een plint in een afwijkend materiaal en/of kleur.
b. het uiterlijk van de entreepartij, deze wordt verbijzonderd door een luifel, een omkadering, evt. het gebruik van een vide.
c. het maken van architectonische verbijzonderingen zoals erkers, bloemkozijnen, draaibare luiken, schoorstenen. De genoemde punten kunnen zowel op een moderne als klassieke manier gerealiseerd worden.
d. ambachtelijke en zorgvuldige detaillering, bijzondere aandacht voor afwerking van betimmeringen, zoals beplating, panelen en dakgoten. Een onzichtbare bevestiging is vereist (geen noppen in het zicht). Gewenst is om de gevels overwegend te materialiseren in rood, antraciet, dan wel wit gekeimd metselwerk. De daken zijn bedekt met keramische pannen of desgewenst met riet.

Kavelspecifieke voorschriften
Elk kavel heeft een eigen kavelpaspoort. Hierin staan de richtlijnen voor de inrichting van de kavel en voor het ontwerp van de woning. Dit omvat o.a. het maximaal te bebouwen oppervlak, maximale hoogte en de dakvorm. Deze richtlijnen zijn in overeenstemming met het bestemmingsplan en waarborgen de uitstraling van het gebied.

Beeldreferenties
Voor referentiebeelden wordt verwezen naar o.a. de impressies van de naastgelegen woningen en naar mogelijke voorbeelden van vrijstaande woningen.

 • Vraag de makelaar naar alle mogelijkheden

Kenmerken

Bouwnummers & kavelkaart

Bouwnr. Woningtype Perceel opp. Prijs (v.o.n.) Beschikbaarheid
94 Bouwkavel fase 2B 723 m2 € 350.000 Verkocht
95 Bouwkavel fase 2B 642 m2 € 325.000 Verkocht
100 Bouwkavel fase 2B 712 m2 € 350.000 Verkocht
116 Bouwkavel fase 2B 473 m2 € 250.000 Verkocht
142 Bouwkavel fase 2B 484 m2 € 260.000 Verkocht
Toon andere woningtypen

Goedemorgen, ik ben Pim. Hoe kan ik je helpen?

Heb je vragen over dit project? Aarzel niet om contact met mij op te nemen.

driessen__pim_driessen.jpg
Pim Driessen Driessen Makelaardij 024-6490100 E-mail Pim